Kvindehusets køkken danner ramme om meget mere end bare mad – her er der plads til læring og fællesskab

 

Kvindehusets køkken er blevet brugt flittigt gennem årene og her er blevet fremstillet mad fra hele verden. Køkkenet er et sted, hvor der bliver snakket, grinet og diskuteret, imens der bages og kokkereres.

Vi har har stort fokus på sund kost og gode madvaner, og hver torsdag spiser vi suppe, som bliver lavet af husets brugere i samarbejde med haveholdet, der leverer årstidens friske grøntsager og krydderurter. Ind imellem er der eksterne oplæg om sund kost og madvaner til inspiration for husets kokke.

Til festlige lejligheder skruer vi op for ambitionsniveauet, og husets venner og nye bekendtskaber inviteres til fællesspisninger, blandt andet ved den årlige sommerfest.

Kvindehusets køkken er åbent for alle og der er altid plads til nye ‘kokke’. Man kan indgå i et madfællesskab, hvor der er fokus på at lære af hinanden og at udforske retter, madvarer og forskellige måder at lave mad.